LIMITIRANA KOLEKCIJA POKLONA ZA NADOLAZEĆE BLAGDANE

COMMUNITY

Naša nova i posebno kreirana kolekcija poklon setova donosi trenutak ljepote za pažljivo darivanja klijentima salona i njihovim voljenima.

Pravi izbor proizvoda za trenutak ljepote i opuštanja u održivoj beauty kutiji. Luksuzni set sadrži jedan šampon i jedan regenerator iz naše Glow, Hydrate ili Replenish linije zajedno s prekrasnom sedefastom održivom kopčom za kosu.

Koliko cijenimo našu zajednicu i #authenticbeautymovement, ova neodoljiva kolekcija premium poklona je kreirana zajedno s našom zajednicom; zajednica je sudjelovala u odabiru dizajna kutije i boje kopče, a prirodna paleta boja kopče prikladna je za razne stylinge.

Ova ekološki prihvatljiva kopča za kosu je izrađena od 100% acetata celuloze, ekstrahirana iz pamuka i drvene pulpe, kao i metala za pouzdanu funkcionalnost kopče.

KREIRAJTE AUTENTIČNE FRIZURE OVE BLAGDANSKE SEZONE

Naša AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT ambasadorica iz Poljske i vlasnica salona Atelier Stylissimo u Varšavi, Marta Zawiślańska je iskoristila novu vegansku i održivu kopču za kosu za stvaranje lookova kako bi vas dodatno inspirirala za stvaranje autentičnih lookova ove blagdanske sezone.

POGLEDAJTE KAKO MARTA KREIRA LEPRŠAVU I JEDNOSTAVNU FRIZURU KOJA JE UČVRŠĆENA S NOVOM KOPČOM ZA KOSU:

You need to accept cookies to play this video

Neovisno o blagdanskoj sezoni darivanja, ovi luksuzni poklon setovi nastavit će donositi radost. Kutiju možete koristiti i za druge svrhe, a zbog svog prekrasnog dizanja možete ju premamijeniti u spemnik za vaš nakit – savršeno za dragocjene predmete i dodatke za kosu. #upcycle

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
O NAMA