UPOZNAJTE PEGGY GOU

Autentičan i jedinstven glas i novo lice Authentic Beauty Concepta.

ZAJEDNICA

Kreativna suradnja je u srži Authentic Beauty Concepta - od svakodnevnih trenutaka uljepšavanja, povjerenja između frizerske zajednice i klijenata do uspješnog partnerstva koje nam omogućuje da se inspiriramo i živimo svoju autentičnost. Ove godine s velikim veseljem proširujemo našu zajednicu kroz suradnju s jednom inspirativnom strastvenom umjetnicom, ikonom stila, DJicom Peggy Gou - novo lice brenda.

You need to accept cookies to play this video

Rođena u Seulu, Peggy je studirala na London College of Fashion prije nego što se preselila u Berlin kako bi ostvarila svoj san da postane najmlađa i prva ženska korejska umjetnica koja je nastupala u legendarnom Berghain noćnom klubu. Do kraja godine postigla je svoj cilj; kreirala je dinamičnu karijeru koja ju je provela kroz cijeli svijet prikupljaju, povećala je svoj image na društvenim mrežama i cjelokupnu karijeru na kreativnoj razini.

"Autentična ljepota započinje prihvaćanjem sebe i poznavanjem sebe ..." kaže Peggy Gou, "zapravo, nema ispravnog ili pogrešnog sve dok se osjećate ugodno i sve dok to volite." Bez obzira na to kada pušta svoje radove na modnim revijama Paris Fashion Weeka, u klubovima ili u suradnjama s drugim umjetnicima na njenom albumu njezina jedinstvenost potiče kreativnost, znatiželju, otvorenost i vjeru u autentičnost u svakome od nas.

Za Peggy glazbena scena daje ljudima slobodu da uistinu budu ono što jesu - bez obzira odakle dolaze. Izgled koji se savršeno podudara s našim vrijednostima i uvjerenjima. Uostalom, autentična ljepota je više od 'ljepote' - ona je svugdje, prirodna je, čista i jednostavna - i započinje onog trenutka kada odlučite biti baš vi.

Kad smo Peggy prvi put predstavili Authentic Beauty Concept naše zajedničke vrijednosti osviještenosti i održivosti odmah su bile očite. "Ono za što se brend zalaže je jednak onome iza čega ja stojim", kaže ona. "Osjećam da dijelimo isti moto - autentičan, održiv i sviđa mi se činjenica da su svi sastojci veganski i prirodni." Njezina prethodna kreativna partnerstva uključuju partnerstvo s markom Balinese na biorazgradivoj liniji ulične odjeće i stvaranje namještaja s ugrađenim rekordnim skladištenjem izrađenim od reciklirane otpadne plastike, spašenih iz oceana; Savršeno u skladu s našom vlastitom misijom kako bismo smanjili upotrebu nekorištene, nove plastike.

Puno toga nas još čeka s Peggy Gou, ali naše je partnerstvo započelo prošlog prosinca na snimanju u njenom rodnom gradu u Berlinu. Zajedno s našom globalnom kreativnom advokatkinjom Hester Wernert-Rijn iz Nizozemske i advokatom Saidom Rubaiiem iz Njemačke. Peggyina kreativna vizija oživjela je kroz četiri različite teme životnog stila PEGGY - mir, jasnoću, ravnotežu i zajednicu - fotograf Felicity Ingram s proširenim kreativnim timom uključujući kinematografa Huga Carliera i redatelja Felixa Aarona.

Unutar svake teme kreiran je drugačiji look i frizura kako bi pokazali kako je kosa autentičan oblik samoizražavanja; Za Peggy to je izraz njezinog raspoloženja. Kroz motiv mira prikazana je smirujuća moderna kuća uz jezero, a za jasnoću spajamo uživanje u malim trenucima uz kavu.

Ravnoteža pokazuje kako Peggy voli održavati jasan um između nastupa, koristeći tenis kao energetsku utičnicu. I na kraju, zajednica se odnosi na ljubav prema umjetnosti i privatnim trenutcima s bližnjima. Zajedno s Peggy Gou kreirali smo nadahnjujuće slike i videozapise kako bismo podijelili tehnike stilova, know-how i obilje Peggyinog svijeta s našim #AuthenticBeautyMovement.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
O NAMA