VJERUJEMO U AUTENTIČNU LJEPOTU

VJERUJEMO U AUTENTIČNU LJEPOTU

Authentic Beauty Concept je holistički premium brend koji je stvoren zajedno s jedinstvenim frizerskim kolektivom kako bi kreirali novi put do autentične ljepote. Otkrijte naša uvjerenja.

#AuthenticBeautyMovement
#MYBELIEF
NOVI PUT DO AUTENTIČNE KOSE

No results were found
Pažljivost kreće od korijena

Pažljivost kreće od korijena

Vrijeme i trud trošimo na našu rutinu njege kože kada je riječ o našem licu i tijelu. Pa zašto se zaustaviti jednom kad dođemo do vlasišta unatoč činjenici da je to produžetak ostatka naše kože? Naša nova Hydrating Jelly Maska osvježavajuće je lagane teksture, ali ipak donosi dozu vlage vlasištu i kosi zahvaljujući mješavini Spiruline i Aloe Vere. Uživajte u trenutku pozornosti dok svoj postupak pranja kose pretvarate u mini spa ritual.

Proizvodi
Poboljšajte autentičnu ljepotu u bilo kojem trenutku

Poboljšajte autentičnu ljepotu u bilo kojem trenutku

Za autentičnu ljepotu u svakom trenutku naša nova multitasking Enhancing Water i Hand & Hair Light krema pažljivo su izrađeni kako bi dodatno poboljšali naš autentični svijet ljepote. Pošpricajte Enhancing Water preko kose ili lica kad god vam treba osvježenje - ili za vlaženje kose za brzo stiiziranje s dodatnim sjajem. Bilo da se provlači kroz dužinu vaše kose ili umasira u kožu za divno umirujuću masažu ruku, naša Hand & Hair Light krema daje frizerima dokazane lijepe dodirljive rezultate.

Proizvodi

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF