VJERUJEMO U AUTENTIČNU LJEPOTU

VJERUJEMO U AUTENTIČNU LJEPOTU

Authentic Beauty Concept je holistički premium brend koji je stvoren zajedno s jedinstvenim frizerskim kolektivom kako bi kreirali novi put do autentične ljepote. Otkrijte naša uvjerenja.

#AuthenticBeautyMovement
#MYBELIEF
NOVI PUT DO AUTENTIČNE KOSE

No results were found
Otkrijte naš novi ritual za vlasište

Otkrijte naš novi ritual za vlasište

Ako želite novi početak nove godine, naš novi Bare Cleanser savršen je prvi korak. Formulirano sa Spirulinom, ovo nježno sredstvo za čišćenje bez mirisa pomaže u hidratizaciji napete kose i osjetljivog vlasišta, štiteći njenu prirodnu barijeru. Pogodna za alergije i prikladna za sve tipove kose i vlasišta, formula za njegu također ima certifikat ECARF (Zaklada Europskog centra za istraživanje alergija). Podržavajući vaše dobre odluke i naše stalno uvjerenje da imamo vremena za svjesnu njegu sebe, naš novi Detoxifying Scalp Mud i Balancing Potion djeluju zajedno kako bi nježno detoksificirali kosu i odčepili vlasište, vraćajući ga u uravnoteženo stanje.

Proizvodi
Poboljšajte autentičnu ljepotu u bilo kojem trenutku

Poboljšajte autentičnu ljepotu u bilo kojem trenutku

Za autentičnu ljepotu u svakom trenutku naša nova multitasking Enhancing Water i Hand & Hair Light krema pažljivo su izrađeni kako bi dodatno poboljšali naš autentični svijet ljepote. Pošpricajte Enhancing Water preko kose ili lica kad god vam treba osvježenje - ili za vlaženje kose za brzo stiiziranje s dodatnim sjajem. Bilo da se provlači kroz dužinu vaše kose ili umasira u kožu za divno umirujuću masažu ruku, naša Hand & Hair Light krema daje frizerima dokazane lijepe dodirljive rezultate.

Proizvodi

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF