Poboljšajte autentičnu ljepotu u bilo kojem trenutku

Poboljšajte autentičnu ljepotu u bilo kojem trenutku

U Authentic Beauty Concept posvećeni smo stvaranju cjelovitog iskustva autentične ljepote. To znači da idemo dalje od kose i držimo povezanost uma, tijela i duše u prvom planu svega što radimo, pažljivo odabranim sastojcima, mirisima po mjeri i pažljivim memento uslugama u salonu koji utječu na cjelinu: ne samo na vašu kosu.

Mindful Experience

Ovaj holistički pristup životu donosimo kroz svoje proizvode i salonska iskustva, a s našom kategorijom Beyond Hair, uzbuđeni smo što razvijamo multitasking hibridne inovacije koje dodatno poboljšavaju naš autentični svijet ljepote.

Već smo lansirali našu potpisanu Eau de Toilette: unisex miris za kosu i tijelo koji djeluje s vašom osobnom notom, umjesto da je maskira.

Ponosni smo što smo vam predstavili našu novu Enhancing Water za lice i kosu koja se ne ispire. S Rambutanom i osvježavajućom, jedva prisutnom teksturom, lagan, ali nježan, pruža vlažnost za trenutnu dozu hidratacije. Pošpricajte po kosi ili licu kad god vam treba osvježenje - ili za vlaženje kose za brzi stil s dodatnim sjajem. To je savršen način za buđenje uma: shvatite to kao fizičku verziju nježnog zvona koje zazvoni na kraju vaše masaže.

Naša treća multitasking inovacija je Hand & Hair Light krema. Formula infuzirana bakuchiolom njeguje i štiti kožu i kosu te osjetilima pruža svoj elegantan i čist miris. Stvorili smo još jednu formulu koja je lagana i trenutno se upija, za neotkrivajući osjećaj koji i dalje omekšava i uglađuje. Bez obzira stavljate li na dužine vaše kose ili umasiravate u kožu za divno umirujuću masažu ruku, ona pruža lijepe, dodirljive rezultate odobrene od strane frizera.

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF