Slavimo Authentic Beauty Movement

Slavimo Authentic Beauty Movement

Što znači autentičnost? Saznajte više o ovom novom brendu, jedinstvenom pokretu i njegovim temeljnim uvjerenjima tijekom unikatno osmišljenog iskustva

Priče

Dobro došli u Authentic Beauty Movement. Doživite ga svim osjetilima. Zakoračite u naše prozračno berlinsko potkrovlje i pogledajte svijetao, bijeli prostor ukrašen prekrasnim biljkama, drvenim stolovima, pletenim tabureima i pastelnim bojama našeg brenda Authentic Beauty Concept. Osjetite teksturu novih proizvoda, udahnite naše prepoznatljive mirise, okusite pića dobrodošlice s ključnim sastojcima iz naših formula te upoznajte pokretače i zagovornike našega pokreta.

To je bila srž pozivnice za sudjelovanje na lansiranju brenda Authentic Beauty Concept i pokreta #authenticbeautymovement

Autentični svijet brenda Authentic Beauty Concept

Više od 100 uzvanika – novinara i influencera – odazvalo se na poziv da se pridruže pokretu i otkriju značenje novog brenda za njegu i stiliziranje kose, njegova uvjerenja i proizvode. Na početku su provedeni kroz četiri zone za doživljaje nastale na samim temeljima brenda Authentic Beauty Concept, koji odražavaju zajedničke vrijednosti pokreta #authenticbeautymovement u njegovu manifestu.

U zoni čistih formula, Pure Formulas, sve je bilo usmjereno na osjetila: dodirivanje tekstura raznih formula, udisanje čistih mirisa koje potpisuju stručnjaci za parfeme, kao i promatranje raznih koraka u izdvajanju esencija ključnih sastojaka s pomoću ultrazvučne ekstrakcije i parne destilacije. Činjenica je da se sve što smo znali o potrošnji i ljepoti mijenja i ponovo definira, što uzrokuje promjenu u ponašanju potrošača. Čiste i pažljivo odabrane veganske formule koje ne sadrže štetne tvari i kojima se koristimo u proizvodima Authentic Beauty Concept stvorene su kao reakcija na našu novu sadašnjost, a osim što su predstavljene, o njima se i raspravljalo na samom eventu. Bila je to prigoda i za otkrivanje materijala koji svojom minimalističkom i vrhunskom kvalitetom definira salonski interijer, nadahnut skandinavskim dizajnom i razvijen da bi klijentima salona pružio još bolje iskustvo. 

Klijenti salona žele se odvojiti od stvarnosti putem iskustva svjesnosti, nazvanog Memento -  trenutak vrijedan pamćenja. Predstavljeni su i načini savjetovanja s klijentima, dodavanja esencija u masku, kao i postupci njege potrebni za optimalan tretman. Uzvanici su također bili pozvani da iskuse moć odvajanja od svijeta na satu meditacije. Takav bijeg od užurbanog života u gradu bio je sjajan zahvaljujući impresivnim i jednostavnim alatima poput poveza za oči i čepića za uši. 

Nakon toga su Hester Wernert-Rijn i Linda Shalabi podijelile svoju viziju i vještine u smišljanju savršeno (ne)savršenih stilova s pomoću proizvoda za stiliziranje Authentic Beauty Concept. Prirodan i individualan izgled, stil prepun teksture za modne revije, izgled za editorijal, kao i svakodnevan salonski stil demonstrirani su na četiri modela kao njihova interpretacija autentične kose. Budući da se treba uvjeriti i vlastitim očima, svi su, naravno, imali priliku isprobati proizvode za stiliziranje uz savjete stručnjaka.

Postaju No-Filter attitude vodili su Said Rubaii i Ismérie.  Objasnili su zašto su se pridružili jedinstvenoj probranoj zajednici #authenticbeautymovement. Uz stav da svatko treba „biti svoj”, pokazali su kako se neobrađena estetika bez filtera slaže s njihovom filozofijom, ne samo u salonu, već i privatnom životu. „Ljepota u nama izvire iz naše individualnosti i osobnosti. Iskrenost je privlačna.” Authentic Beauty Concept povezuje istomišljenike iz različitih područja te potiče druge na dijeljenje svojih priča i vrijednosti u nadahnjujućem razgovoru. Snimke tih otvorenih rasprava prikazane su u kabini za vizualna iskustva.

Stoga, nakon što su svi uronili u svijet brenda Authentic Beauty Concept, kucnuo je čas da se svi pridruže pokretu buđenjem svoje kreativnosti, razmjenom ideja, učenjem novih vještina i izradom prekrasnih stvari. 

Dijeljenje vještina sastavni je dio ovog pokreta umjetnosti i stvaranja
Dijeljenje vještina u sklopu kreativnih radionica

 

Odabrani kreativci i influenceri su se, zajedno sa zagovornicima, među prvima pridružili pokretu Authentic Beauty Movement. Zahvaljujući svojem jedinstvenom viđenju umjetnosti, ljepote, mode, životnog stila i kulture, svatko se od njih izvrsno slagao s uvjerenjima pokreta.

Duhovnoj i opuštenoj atmosferi doprinijela je Jessica Skye koja je sve započela umirujućim satom joge. Bila je to stimulativna vježba za uzbudljivo cjelodnevno događanje. Nakon toga su upravo opušteni uzvanici prepuni energije svoje kreativne mišiće pokazali na radionici moodboarda Yanine Trapachka. Ova modna urednica i vlasnica agencije iz Poljske stručnjakinja je u stvaranju i provedbi originalnih brendova, bilo u okviru osobnog ili profesionalnog projekta. Modna fotografkinja s londonskom adresom Ina Lekiewicz također je održala radionicu na kojoj je pričala o stvaranju jednog istinski unikatnog i autentičnog projekta – svojeg modnog časopisa Unfiltered. Zatim je Christine Friberg predstavila razne modne vještine koje odišu autentičnošću. Ova modna stilistica iz Švedske objasnila je kako stvoriti tzv. capsule garderobu na temelju svojeg osobnog i prepoznatljivog stila.

Igor Josifovic govorio je skupini veoma zainteresiranih slušatelja o svojoj strasti prema autentičnim interijerima prepunim zelenila. Okružen biljkama i čistim sastojcima brenda Authentic Beauty Concept, objasnio je kako integrirati prirodne elemente u uređenje, oživiti osobni prostor i kako nas on može vratiti u stvarnost. „Volim biti okružen biljkama, podsjećaju me na nesavršenost koja u prirodi koja zrači ljepotom.” Astrid Eudeline na svojoj se razigranoj radionici  pozabavila minimalističkim „uradi-sam” projektom od papira – što je prekrasnom dizajnu proizvoda Authentic Beauty Concept nadodalo još nježnih pastelnih boja.

Christine Friberg i Jessica Skye podigle su atmosferu svojim fantastičnim DJ vještinama
Autentičnost – plešite kao da sutra ne postoji!
 

Kako je lansiranje brenda Authentic Beauty Concept potaknulo još više ljudi da se pridruže pokretu #authenticbeautymovement, preostalo nam je samo jedno: proslaviti novi brend za njegu i stiliziranje kose, njegovu jedinstvenu filozofiju, pročišćenu minimalističku izradu i nadahnjujući pokret koji stoji iza njega. Cover bend Cannibal Koffer svirao je hitove koji mame na ples, dok su Jessica Skye i Christine Friberg, koje su prije toga na svojim radionicama podijelile uvide i vještine iz svojih glavnih zanimanja, sada su puštale melodije koje su na podij dovukle još više uzvanika i time dokazale da ne postoji bolji put do autentičnosti nego plesanjem kao da sutra ne postoji!

Svijet brenda Authentic Beauty Concept lansiran je i proslavljen na događanju u Berlinu. Upoznajte uzvanike, zagovornike i influencere koji su dio pokreta ovog brenda za njegu i stiliziranje kose. Pridružite se pokretu #authenticbeautymovement

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF