Izrazi se – Što nekoga čini lijepim?

Izrazi se – Što nekoga čini lijepim?

Šest članova pokreta Authentic Beauty Movement otkrivaju svoje poglede na to kako izgledati lijepo – i osjećati se odlično

Priče
Christine Friberg, slika i prilika stila i snage
Što nekoga čini lijepim – prema Christine Friberg: stilistici, DJ-ici i klupskoj promotorici s adresom u Göteborgu

 

Christine Friberg, kao prava modna stilistica i zvijezda uličnog stila, zna ponešto o tome kako izgledati lijepo i kako drugima omogućiti da se osjećaju lijepo. Budući da je Christine također DJ i klupska promotorica fokusirana na isticanje žena u DJ svijetu te postizanje rodne ravnopravnosti na glazbenoj sceni, ona zna da je prihvaćanje individualnih razlika upravo ono što nekoga čini lijepim. Christininim riječima rečeno, „ljepota je svjetlost koja dolazi iznutra – ona postaje vidljiva kada se osjećate dobro i sretno u svojoj koži. Ne radi se o tome da morate biti besprijekorni, stilizirani ili savršeni. Nesavršenost nas čini jedinstvenima. Malim se manama ističemo – a to je ono što nas čini ljudima.”

Pogledajte kako Christine pronalazi autentičnu ljepotu u jogi, glazbi i svom gradu Göteborgu. 

Kako izgledati i osjećati se lijepo prema Yanini Trapachki
Što nekoga čini lijepim? – prema Yanini Trapachki: modnoj urednici s varšavskom adresom

Yanina Trapachka isto se bavi ljepotom u najširem smislu te riječi na profesionalnoj razini. Kao modna urednica poljskog časopisa o životnom stilu, ljepoti, kulturi, dizajnu i putovanjima, ona pomno bira lijepe stvari svaki dan. Iako se okružuje klasičnim dizajnerskim predmetima i krojačkim stilom, njezini savjeti o tome kako izgledati lijepo idu malo dublje. „Ono što nekoga čini lijepim jest prihvaćanje sebe i ljubav prema sebi”, izjavila je. „To je kada se osjećamo ugodno u vlastitoj koži, vjerujemo u svoju moć i slijedimo svoje životne ciljeve. Radi se o tome da činite što vas usrećuje i birate najbolje za sebe. Jednostavno rečeno, sve se radi o vama!” Yanina se po ovim riječima vodi u svom životu. Kao vlasnica jednog od najpopularnijih poljskih profila na Instagramu, ona svoj uspjeh pripisuje svojem autentičnom pristupu. Iako njezine objave na Instagramu izgledaju poprilično besprijekorno, otkrila nam je jednu malu tajnu. „Nitko nije savršen, ali svaka nesavršenost može se pretvoriti u prednost.”

Otkrijte #MyBelief Yanine Trapachke. 

Igor Josifovic cijeni ljepotu individualnih razlika
Što nekoga čini lijepim? – prema Igoru Josifovicu: voditelju društvenih mreža, blogeru i autoru knjige s adresom u Münchenu

 

Igor Josifovic ima vrlo iskrena mišljenja o tome što nekoga čini lijepim. „Ljepota je nešto što se stvara ljubavlju, strašću, kreativnošću i dušom”, rekao nam je. „Ona je nešto istinski autentično i osobno. Čvrsto vjerujem u unutarnju ljepotu u svima nama. Takva se ljepota nalazi u svima i dolazi do izražaja na mnoge načine.” Vjeran svom osobnom brendu iskrene ljepote, koji se odražava u bogatom biljnom svijetu u njegovim uređenjima interijera, Igor voli i izgledati prirodno.

Doznajte više o Igoru Josifovicu i njegovu pogledu na autentičnu ljepotu. 

Jessica Skye voli individualne razlike
Što nekoga čini lijepim? – prema Jessici Skye: DJ-ici i producentici, osnivačici studija Fat Buddha Yoga, kreativki i autorici članaka iz Londona.
 

Za Jessicu Skye ljepota je „prirodna i neobrađena. Ona poprima beskonačan broj obličja.” Na dubljoj razini ljepota se za nju javlja u obliku prakticiranja joge, vezi koju ostvari s polaznicima u svom studiju Fat Buddha Yoga, kao i atmosferi koju stvara na plesnom podiju kao DJ. Na nešto vidljivijoj razini javlja se u obliku proizvoda koji sudionicima na njezinim seansama za jogu pomažu da izgledaju dobro izvana kako se i osjećaju iznutra. „Iskustvo je jako važno jer prvi dojam ne možete stvoriti dvaput. Mi volimo ostaviti dobar utisak, tako da čim naši gosti uđu u svoje sobe, zateknu ih potpuno uređene i s poklonom koji ih čeka, putovanje uvijek započne pozitivno.”

Pogledajte kako Jessica Skye pronalazi autentičnu ljepotu u jogi, glazbi i putovanjima. 

Ina Lekiewicz radi na mijenjanju percepcije zdravlja i ljepote
Što nekoga čini lijepim? – prema Ini Lekiewicz: modnoj fotografkinji i osnivačici časopisa Unpolished iz Londona

 

Budući da Ina Lekiewicz ima više od desetljeća iskustva rada u modnoj industriji, svjedočila je intenzivnom i bespotrebnom retuširanju mnogih lijepih modela. To joj je poslužilo kao motivacija da unese promjenu u industriju, a posebno da pruži novi pogled na to kako izgledati lijepo. Za Inu je ljepota „biti autentična i iskrena, pratiti svoje strasti i biti vjerna sebi. Ljudi koji su sretni i lijepi iznutra uvijek su najljepši izvana. Ljepota nije nešto što je moguće kopirati ili lažirati. Za mene je jedinstvenost najljepša.” Razumljivo je da Ina ima vrlo izražena mišljenja o tome što nekoga čini lijepim jer je vidjela kako se nerealistična ljepota predstavlja javnosti.

Saznajte više o razmišljanjima Ine Lekiewicz o autentičnoj ljepoti. 

Baš poput kreativnosti koju pokazuje u radu, Astrid kreativno razmišlja i o tome kako izgledati lijepo
Što nekoga čini lijepim? – prema Astrid Eudeline: umjetnici papira i stop-animatorici s adresom u Biarritzu.
 

Astrid je prekrasna i multitalentirana umjetnica koja s nama dijeli svoj oduševljavajući pogled o tome što definira ljepotu u osobi. Za Astrid ljepota proizlazi iz „prihvaćanja same sebe, strasti, ljubavi prema sebi, samopouzdanja, sreće, radosti, kreativnosti, kulture i svega što pokazuje prirodnu i autentičnu ljepotu svakog pojedinca.” Zanimljivo je da bi Astridin opis svega što nekoga čini lijepim mogao poslužiti i kao opis njezine neobične i kreativne umjetnosti. Sreća, radost i kreativnost izviru iz njezine stop-animacije i umjetnosti papira, dok njezine hrabre odjevne kombinacije odišu strašću, ljubavi prema sebi i samopouzdanjem. Ne čudi da ona služi kao nadahnuće svim svojim pratiteljima. Prava je predvodnica u tome kako izgledati lijepo i to ostvariti individualnim razlikama. 

Otkrijte što još Astrid misli o ljepoti i njezin #MyBelief 

Što nekoga čini lijepim? Pitali smo šest članova pokreta #authenticbeautymovement o njihovim pogledima na autentičnost

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF