Skip to Content

OSNAŽUJUĆA EDUKACIJA:

POSLOVNO USAVRŠAVANJE

Sada je više nego ikad vrijeme za razgovor o poslu, edukaciji i uspjehu. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT osmislio je niz edukacijskih programa i treninga, osmišljenih kako bi vaš salon učinio učinkovitijim i profitabilnijim.

OSNAŽUJUĆA EDUKACIJA:

EDUKACIJA

Kroz novi modularni seminar „Poslovno usavršavanje“ sudionici će naučiti kako izgraditi sveobuhvatan plan za svoje poslovanje, uspostavljajući svakodnevnu najbolju praksu koja će izazvati, motivirati i nadahnuti bilo koji salonski tim.

OPTIMIZACIJA VAŠEG DIGITALNOG IZLOGA.

Privucite pažnju potencijalnih klijenata pomoću društvenih mreža. 

RADIONICA AUTHENTIC BEAUTY SOCIAL MEDIA POWER  opremit će vas s dvije vrlo učinkovite metode za rast broja vaših pratitelja, a zauzvrat i vašeg salona:

  • Koraci i strategija za postizanje rasta
  • Kako pažljivo kreirati niz autentičnih sadržaja koji će dovesti nove klijente do vašeg salona 

UMREŽAVANJE.

Ovdje vlasnici i top hair stilisti otkrivaju zajedničke vrijednosti.

Seminar AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REAL EXPERT INSIGHTS okuplja utjecajne frizere iz cijelog svijeta kako bi podijelili insajdersko znanje i iskrene uvide za dokazani poslovni uspjeh.

GORIVO ZA POSLOVANJE.

Otkrijte jednostavne prakse za povećanje prihoda od usluga, ponovnih rezervacija i maloprodaje.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT BUSINESS BOOST podučava metode koje uspostavljaju svakodnevnu rutinu za poticanje lojalnosti klijenata i kreativnosti tima kroz motivacijski pristup svakodnevnim salonskim scenarijima.

PODIGNIMO NAŠE POSLOVANJE NA NOVU RAZINU.

Kreirajte holističko salonsko iskustvo koje je prisutno u sadašnjosti.

Seminar AUTHENTIC LEAUTY CONCEPT BEYOND HAIR pokazuje kako je klijent u središtu svega u salonu. Naučite kako pažljivo iskustvo, Memento, može ići dalje od kose kako bi dočarao unutarnju ljepotu klijenta.

Razgovarajte s AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT salon konzultantom o detaljima najnovijih ponuda seminara i radionica na vašem području i pridružite se progresivnom putu učenja uz AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT osnažujuću edukaciju. 

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
O NAMA