Skip to Content

DOŽIVLJAJ JESENSKIH NOVITETA

LIDIJA ŠTOKIĆ, TEHNIČKA SAVJETNICA AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT BRENDA

Enhance Authentic Beauty in any moment

MINDFUL EXPERIENCE

Temperature se lagano spuštaju, zlatni spektar boja zamjenjuju crveni, narančasti i sivi tonovi, čujemo vrevu grada u kojem se svi spremaju za nove početke, osjetimo miris pečenog kestenja na ulicama i znamo – stiže nam jesen! Jesen je uvijek predstavljala početak novog ciklusa, bogatstvo plodova prirode i priliku za posvećenost sebi. Autentic Beauty Concept poznaje i prati taj ciklus, ove godine s čak tri nova proizvoda. Tehnička savjetnica brend i vlasnica partnerskog salona, Lidija Štokić, imala je prilike isprobati tri noviteta i otkriti nam svoje dojmove.

„ Velika sam zaljubljenica u sunce i bezbrižnost ljetnih dana. Oduvijek sam željela taj osjećaj zadržati još samo malo, ali malkice. Za mene ljeto miriše na slasni mango i osvježavajući bosiljak... Kada sam otvorila novu Hydrating Jelly masku za kosu i zaronila nos u nju osmjehnula sam se od uha do uha jer sam osjetila pravi miris ljeta! Tekstura izgleda osvježavajuće jer je u formi gela, a kada ju protrljate među prstima odmah možete shvatiti koliko je lagana i hidratantna. Možete ju umasirati ne samo u cijelu kosu već i u vlasište, što nije uobičajeno za maske za kosu. Kada sam ju nanijela osjetila sam trenutno osvježenje i umirivanje koje je trebalo meni i mojoj kosi nakon dugog vrelog ljeta. Osjećaj je kao da vas zapuhuje val hidratacije. Odmah sam znala da će to biti proizvod koji će zavoljeti sve moje klijentice valovite i kovrčave kose jer je proizvod idealan upravo za njih!

Eau de Toilette

Za mene nema ničeg ljepšeg od sjedenja kraj obale. Miris soli i borova, šum valova i zrikanje zrikavaca i odsjaj zraka sunca na površini mora najbolja su terapija koju nam daje priroda. To je osjećaj koji bih najrađe zapakirala i nosila sa sobom u torbici. Inače, volim nositi proizvode za osvježenje u torbici. Jako me razveselila prilika da isprobam novu Enhacing water. Kada sam prvi puta pošpricala tu laganu maglicu po svom licu i kosi mogla sam reći samo: vau! Nalet osvježenja, hidratacije i spokoja. Možda ne mogu svaki dan osjećati kapljice morske vode na svojoj koži ali ovo je i više nego dostojna zamjena. Dugo nisam isprobala proizvod koji me je toliko oduševio upravo osjećajem koji pruža. Ta maglica koju stvara je čarobna: baš kao predivan mirisni oblak! Čarolija je u tome što ju možete koristiti bez straha jer neće pokvariti frizuru ni šminku. A miris? To mi je možda i najdraži dio ovoga proizvoda. Toliko je... drugačiji... Ovo morate probati!

Hand & Hair Light Cream

Kao frizer rano sam shvatila da su moje ruke moje najveće blago i alat. S njima pretvaram ideje u realnost, dodirujem ljude i njihovu kosu – stvaram nešto vrlo intimno. Nemirnog sam duha i takve su i moje ruke. S godinama sam naučila paziti i cijeniti upravo to blago i alat koji koristim svakoga dan. One su prvo što ljudi na vama vide. Volim da su uredne i mekane. Tko još voli hrapavi dodir ruku kada im frizer popravlja pramen kraj lica? Baš nitko, tako je! Moje nestrpljive ruke koje ne vole čekati da se krema osuši oduševila je nova Hand & Hair Light Cream. Lagana, satenska formula kao da klizi među mojim prstima i zove me da popravim pramenove – svoje, tvoje, svačije! Ostavlja tako predivan osjećaj na kosi nakon čega ju još više želim dodirivati prstima. Zarazno!“

Ovaj vedar i životopisan opis i doživljaj savršeno je oslikao Lidijin karakter – i dočarao nam osjet i miris novih proizvoda. Možemo samo čekati da stignu i potrčati do najbliže lokacije gdje ih možemo isprobati! Hydrating Jelly maska i Enhacing wather stižu u rujnu, a na Hand &Hair Light Creamu ćete morati pričeti do listopada.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
O NAMA