MI SMO JEDNA ZAJEDNICA KOJA DIJELI ISTO UVJERENJE

Authentic Beauty Concept inspiriran je umjetnicima i frizerima koji dijele iste vrijednosti. Otkrijte našu priču! #AuthenticBeautyMovement

MI SMO JEDNA ZAJEDNICA KOJA DIJELI ISTO UVJERENJE

LJUDI

 • PRIGRLITE INDIVIDUALNU TEKSTURU SVOJE KOSE

  Svaka kovrča je posebna – baš kao i vi! To nas je motiviralo da zajedno sa stručnjakom za kovrče Evanom Josephom i našom #AuthenticBeautyMovement zajednicom kreiramo nove Hydrate proizvode za kosu s teksturom. Vrijeme je da vi i vaši klijenti prihvatite autentičnu teksturu, naglasite valove, kovrče i uvojke! 

  ZAJEDNICA 

 • UPOZNAJTE PEGGY GOU

  Autentičan i jedinstven glas i novo lice Authentic Beauty Concepta.
  Ove godine donosimo vam kreativnu suradnju Peggy Gou x Authentic Beauty Concept – otkrijte detalje o našoj suradnji i upoznajte autentičnu Peggy.  

  ZAJEDNICA 

 • OKUPLJANJE ZAJEDNICE

  Authentic Beauty Concept zajednica je sastavni dio svega što radimo. Zato smo pokrenuli #AuthenticBeautyMovement jer vjerujemo da je naš brend puno više od proizvoda. Njegovanje zajednice sa zajedničkim vrijednostima je najbolji način da svi učimo i rastemo, a kada smo zajedno možemo činiti velike stvari. 

  ZAJEDNICA 

 • LIMITIRANA KOLEKCIJA POKLONA ZA NADOLAZEĆE BLAGDANE

  Naša nova i posebno kreirana kolekcija poklon setova donosi trenutak ljepote za pažljivo darivanja klijentima salona i njihovim voljenima. 

  ZAJEDNICA 

PRIKAŽI VIŠE ČLANAKA
#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
O NAMA