Skip to Content

MI SMO JEDNA ZAJEDNICA KOJA DIJELI ISTO UVJERENJE

Authentic Beauty Concept inspiriran je umjetnicima i frizerima koji dijele iste vrijednosti. Otkrijte našu priču! #AuthenticBeautyMovement

MI SMO JEDNA ZAJEDNICA KOJA DIJELI ISTO UVJERENJE

LJUDI

 • Vizionarska prisutnost Authentic Beauty Concepta na London Fashion Weeku za AW24

  Globalna kreativna advokatkinja Anna Cofne i globalni advokat Adam Garland s Authentic Beauty Conceptom redefinirali su stilove i održivost na modnoj pisti za odabrane dizajnere na London Fashion Weeku. 

  ZAJEDNICA 

 • Otkrijte Ukysah Hairpins

  Vjerujemo da moć ljepote donosi pozitivne promjene u svijetu. Upravo zbog toga podržali smo Hester Wernert-Rijn u dizajniranju Ukysah hairpins kao podršku održivijem načinu života i poticanju pažljivijeg i uravnoteženijeg pristupa njezi kose i stiliziranju. 

  ZAJEDNICA 

 • PRIGRLITE INDIVIDUALNU TEKSTURU SVOJE KOSE

  Svaka kovrča je posebna – baš kao i vi! To nas je motiviralo da zajedno sa stručnjakom za kovrče Evanom Josephom i našom #AuthenticBeautyMovement zajednicom kreiramo nove Hydrate proizvode za kosu s teksturom. Vrijeme je da vi i vaši klijenti prihvatite autentičnu teksturu, naglasite valove, kovrče i uvojke! 

  ZAJEDNICA 

 • OKUPLJANJE ZAJEDNICE

  Authentic Beauty Concept zajednica je sastavni dio svega što radimo. Zato smo pokrenuli #AuthenticBeautyMovement jer vjerujemo da je naš brend puno više od proizvoda. Njegovanje zajednice sa zajedničkim vrijednostima je najbolji način da svi učimo i rastemo, a kada smo zajedno možemo činiti velike stvari. 

  ZAJEDNICA 

PRIKAŽI VIŠE ČLANAKA
#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
O NAMA