Skip to Content

MINDFUL PAKIRANJE

Ne radi se samo o onome što je iznutra. Usredotočeni smo na to da pakiranje i materijali za Authentic Beauty Concept budu što održiviji bez narušavanja njihovog premium izgleda.

MINDFUL PAKIRANJE

ODRŽIVOST

Uvodimo 80% reciklirane korištene plastike

Započeli smo naše putovanje s bočicama i posudicama koje se u potpunosti mogu reciklirati i i ponovno koristiti. Ovo je bio prvi korak, ali nismo htjeli tu stati. Sretni smo što možemo najaviti da smo od 2021. prešli na 80% post-konzumnu (PCR) plastiku u svim našim bočicoma i posudicama* uz zadržavanje osjećaja mekog dodira ambalaže. PCR označava recikliranu plastiku nakon konzumiranja, na primjer materijal je napravljen od odbačenih predmeta poput boca. 

Ponovno korištenje takve plastike za jednokratnu upotrebu održivo je rješenje i potiče cirkularnu ekonomiju. Presretni smo što koristimo PCR za proizvodnju naše premium ambalaže, ali također želimo uvesti slip in – što znači korištenje naših trenutnih zaliha kako bismo smanjili otpad i prešli na PCR pakiranje za sve buduće proizvodnje.​

*osim mini posudica

RECIKLIRANJE

Naše boce se mogu reciklirani također se mogu ponovo upotrebljavati; već smo vidjeli neke #AuthenticBeautyMovement salone koji ih koriste za izradu ukrasnih biljnih posuda!

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
O NAMA