Skip to Content

PAŽLJIVOST KREĆE OD KORIJENA

Opće je poznata činjenica da je masaža glave vrhunac dolaska u frizerski slaon - pa zašto vlasištu pridajemo tako malo pažnje nakon što napustimo njegujuću okolinu salona?

Mindfulness starts at the roots

MINDFUL EXPERIENCE

Vaših omiljenih pet minuta blaženstva za bazenom nisu samo opuštanje i ugađanje; frizeri također znaju da je briga za vlasište osnova zdrave kose. Korištenje nježne njege kose pomaže, ali zdravo vlasište gradi korijen - doslovno - jaka, lijepa kose, pa zar ne zaslužuje malo dodatne pažnje?

Hydrate

Vrijeme i trud trošimo na našu rutinu njege kože kada je riječ o našem licu i tijelu, no zaustavimo se kod vlasišta; unatoč činjenici da je to produžetak ostatka naše kože. I, baš kao i koža bilo gdje drugdje na našem tijelu, i vlasištu pridonosi ravnoteža čišćenja, pilinga, masaže i vlage kako bi održalo svoje zdravlje.

Koža na vlasištu je nježnija nego drugdje na tijelu i ima veći broj lojnih žlijezda, znojnih žlijezda i folikula. Vlasište je već osjetljivo, a u kombinaciji s nakupljanjem proizvoda, tvrdom vodom i suvišnom toplinom od oblikovanja, nije ni čudo što se može osjetiti senzibiliziranim.

Ako vaša rutina njege kože obično započinje umirujućom maskom za rješavanje problema, znat ćete koje su joj prednosti - pa zašto ne primijeniti istu logiku na vlasištu, uz dodatnu dozu njege u obliku "skinifikacije" njege kose? Pretvorite postupak pranja kose u mini spa trenutak primjenom naše nove Hydrating Jelly Maske pažljivim gestama masaže vlasišta, polaganim i čvrstim pokretima. Osim što se osjećate blaženo, dobra masaža vlasišta djeluje i ciljano: potiče protok krvi i zdravu cirkulaciju.

Naša nova Hydrating Jelly Maska osvježavajuće je lagane teksture, ali ipak donosi dozu vlage na vlasište i kosu zahvaljujući mješavini spiruline i aloe vere. Osim što vlasište ostavlja intenzivno njegovanim, štiti od vanjskih agresora i vraća sjaj za zdrav izgled. Kombinirajte s jednim našim proizvodom koji se ne ispire kako biste još više poboljšali gipkost kose.

Hydrating Jelly Mask
Bare Cleanser

Ako želite novi početak nove godine, naš novi Bare Cleanser savršen je prvi korak. Formulirano sa Spirulinom, ovo nježno sredstvo za čišćenje bez mirisa pomaže u hidratizaciji napete kose i osjetljivog vlasišta, štiteći njenu prirodnu barijeru. Pogodna za alergije i prikladna za sve tipove kose i vlasišta, formula za njegu također ima certifikat ECARF (Zaklada Europskog centra za istraživanje alergija).

Podržavajući vaše dobre odluke i naše stalno uvjerenje da imamo vremena za svjesnu njegu sebe, naš novi Detoxifying Scalp Mud i Balancing Potion djeluju zajedno kako bi nježno detoksificirali kosu i odčepili vlasište, vraćajući ga u uravnoteženo stanje.

Detoxifying Scalp Mud inspiriran je tisućljetnim ritualima ljepote i obogaćen sastojcima koji pružaju osjećaj ugode, prirodnom mineralnom glinom, vitaminom C i osnažujućim đumbirom. Miriše poput nježnih listova zelenog čaja kako bi upotpunioosjećaj opuštenosti.

Balancing Potiona kreiran je kako bi se miješanjem s Detoxifying Scalp Mudom stvorila savršena konzistencija njege za umirivanje i opuštanje. Njegova formula obogaćena je hidratantnim kompleksom rambutana i balansirajućim ginsengom.

Kombinacija masaže glave i aplikacije proizvoda stimulira protok krvi zbog čega smo uveli nove masažne pokrete kako bi uslugu učinili još posebnijom jer sve počinje od korijena.

Detoxifying Scalp Mud

Kako biste posvetili pažnju sebi u ovom iskustvu u salonu uklonite ono loše i prigrlite dobro uz vrhunsko iskustvo oslobađanja od stresa, a kao rezultat zdrava, sjajna kosa i revitalizirano vlasište.

Malo dodatne njege vlasišta neće dovesti samo do umirene, nahranjene kože; također će promovirati bolje dane kose i zdraviji rast. Važno je vaše vlasište - zato pružite si njegu koju zaslužujete.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
O NAMA