Skip to Content

PAŽLJIVO ODABRANI SASTOJCI

Željeli smo u svoju ponudu uključiti održive elemente; uvjerenje koje je značilo ne koračati poznatim, laganim putem već razvijati proizvode s integritetom.

PAŽLJIVO ODABRANI SASTOJCI

ODRŽIVOST

Kako bismo oživjeli ovu viziju, odabrali smo pomno odabrane veganske sastojke bez silikona, sulfata, parabena, umjetnih boja i mineralnih ulja. Do 95% naših sastojaka dolazi iz prirodnog podrijetla **, uključujući kokos i jojobu ulja, shea maslac, ekstrakt ljubičaste riže Fairtrade i biorazgradivi škrob. Za glatku kosu silikoni su zamijenjeni biljnim sastojcima - konkretnije, alkanima iz kokosa i održivim guarom. Zahvaljujući posebnom sastavu formule, neki proizvodi ne sadrže nikakvu specifičnu zamjenu za silikone, bez kompromisa u pogledu performansi.

 

Koristili smo i održivi guar s dobrom biorazgradljivošću; savršen primjer našeg interesa za odabirom sastojaka s transparentnim lancem vrijednosti. Guar je najpoznatiji kao brižni sastojak, koji poboljšava osjećaj kose. Naš izbor održivog guara znači da smo u stanju postići visoke performanse, a pritom smo svjesni svoje društvene odgovornosti.

Više o Inicijativi održivog guara potražite ovdje

Vjerujemo u veganske formule

Zajedno, naše formulacije sa sastojcima na biljnoj bazi daju beskompromisne rezultate. Naše formule ne sadrže mikro-kuglice ili sastojke životinjskog porijekla * i ne testiramo na životinjama.

Također smo sretni što su svi naši trenutni veganski proizvodi  registrirani pri Veganskom društvu™!      

Doznajte više o Veganskom društvu™

Ceftificirani smo od strane PETA-e


Ponosni smo što smo službeno certificirani PETA oznakom i nastavit ćemo komunicirati predanosti našeg brenda koje vam pružaju veganske formule za njegu kose i stiliziranje s vrhunskim performansama.​

Spoj prirode i znanosti

Naši sastojci spajaju najbolje od prirode i znanosti, koristeći čiste i jednostavne formule što je prirodnije, bez ugrožavanja performansi i privlačnosti. Postoje neki sastojci koji se ne mogu uzimati iz prirode ili se ne mogu uzimati iz prirode nepromijenjeni.

Unutar Authentic Beauty Concepta ti sastojci su pročišćeni ekstrakcijom ultrazvuka i parnom destilacijom, za čiste, uspješne formule. Ovo je vrlo blaga metoda ekstrakcije prirodnih sastojaka: biljni sastojci okruženi su ultrazvučnim valovima kako bi se otvorile biljne stanice i dobili koncentrirani sadržaj sastojaka. Ova nježna metoda time čuva njihove prednosti. Koncentrati se zatim destiliraju pomoću pare bez dodavanja oštrih kemikalija da se izvadi prava suština sastojaka. 

* Na temelju ISO 16128 

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
O NAMA