ODRŽIVOST

Iskrenost nam je važnija od savršenstva i trudimo se iz dana u dan biti sve bolji. Kada smo pokrenuli AAuthentic Beauty Concept, održivost je bila tema koja nam je bliska.

Sustainability

ODRŽIVOST

Autentičnost, iskrenost i transparentnost dio su našeg temeljnog DNK.

Predano radimo na promicanju održive ekonomije i izuzetno nam je bitno odakle dolaze sastojci za naše proizvode, kontinuirano radimo na svojoj ambalaži, izboru sastojaka i društvenoj odgovornosti – jer nam je uistinu stalo do našeg prekrasnog planeta. Kako se razvija svjest o održivosti, razvijamo se i mi postavljajući sebi izazove i pronalazeći nove načine za poboljšanje, korak po korak.

Vodimo Authentic Beauty Concept na putovanje kako bismo dodatno osnažili našu održivosti, istražili mogućnosti i dodatno se unaprijedili promjenama.

Hoćeš li nam se pridružiti?

You need to accept cookies to play this video

NAŠI CILJEVI

Kao brend vjerujemo da svi možemo napraviti razliku, čak i malim koracima. Kada ujedinimo sve pojedinačne napore i udružimo se kao zajednica možemo stvoriti stvarnu promjenu i napraviti korak dalje u pravom smjeru.

NAŠI CILJEVI
Energy & Climate

Energija i klima

Svjesni da ne postoji "planet B" kontinuirano unaprijeđujemo područja kao što su proizvodnja, pakiranje, transport i potrošnja kako bismo smanjili naš utjecaj koji može štetno djelovati na naš planet*, s ciljem smanjenja proizvodnje CO2 za 65% po toni proizvoda do 2025., smanjenja proizvodnje CO2 za 75% i da stvaranja 100% električne energije iz obnovljivih izvora energije do 2030. godine, te postizanja klimatski pozitivnog utjecaja na planet do 2040. godine.

*Na razini tvrtke i samo naše vlastite organizacije, ne uključujući ugovorne proizvođače.

 • PAŽLJIVO ODABRANI SASTOJCI

  Željeli smo u svoju ponudu uključiti održive elemente; uvjerenje koje je značilo ne koračati poznatim, laganim putem već razvijati proizvode s integritetom. 

  PAŽLJIVO ODABRANI SASTOJCI 

 • MINDFUL PAKIRANJE

  Ne radi se samo o onome što je iznutra. Usredotočeni smo na to da pakiranje i materijali za Authentic Beauty Concept budu što održiviji bez narušavanja njihovog premium izgleda. 

  MINDFUL PAKIRANJE 

 • DRUŠTVENE INICIJATIVE

  Kao brend, vjerujemo da svi možemo napraviti razliku, čak i malim akcijama. Kad uložimo sve te pojedinačne napore i okupimo se kao zajednica, možemo postići stvarne promjene - i napraviti veće korake u pravom smjeru. 

  DRUŠTVENE INICIJATIVE 

 • ODRŽIVE SALONSKE PRAKSE

  Budući da vjerujemo da bi promjene trebale započeti unutar naše #AuthenticBeautyMovement zajednice, surađujemo s našim partnerskim salonima na održivim praksama salona. 

  ODRŽIVE SALONSKE PRAKSE 

 • VEGANSKO FENIRANJE

  Kada je riječ o održivosti vjerujemo da je manje više. Zato vjerujemo u moć profesionalnog feniranja. Uz sjajne, dugotrajne rezultate koje pruža profesionalno feniranje vaša će kosa izgledati bolje duže vremena, a trošit ćete manje vremena na pranje i oblikovanje. Zauzvrat, to znači manje vode, energije i struje, manje proizvoda i više mogućnosti kreiranje izgleda kose. 

  ODRŽIVOST VEGANSKO FENIRANJE 

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
O NAMA