Skip to Content

ODRŽIVOST

Iskrenost nam je važnija od savršenstva i trudimo se iz dana u dan biti sve bolji. Kada smo pokrenuli AAuthentic Beauty Concept, održivost je bila tema koja nam je bliska.

Sustainability

ODRŽIVOST

Autentičnost, iskrenost i transparentnost dio su našeg temeljnog DNK.

Predano radimo na promicanju održive ekonomije i izuzetno nam je bitno odakle dolaze sastojci za naše proizvode, kontinuirano radimo na svojoj ambalaži, izboru sastojaka i društvenoj odgovornosti – jer nam je uistinu stalo do našeg prekrasnog planeta. Kako se razvija svjest o održivosti, razvijamo se i mi postavljajući sebi izazove i pronalazeći nove načine za poboljšanje, korak po korak.

Vodimo Authentic Beauty Concept na putovanje kako bismo dodatno osnažili našu održivosti, istražili mogućnosti i dodatno se unaprijedili promjenama.

Hoćeš li nam se pridružiti?

You need to accept cookies to play this video

NAŠI CILJEVI

Kao brend vjerujemo da svi možemo napraviti razliku, čak i malim koracima. Kada ujedinimo sve pojedinačne napore i udružimo se kao zajednica možemo stvoriti stvarnu promjenu i napraviti korak dalje u pravom smjeru.

NAŠI CILJEVI
Energy & Climate

Energija i klima

Svjesni da ne postoji "planet B" kontinuirano unaprijeđujemo područja kao što su proizvodnja, pakiranje, transport i potrošnja kako bismo smanjili naš utjecaj koji može štetno djelovati na naš planet*, s ciljem smanjenja proizvodnje CO2 za 65% po toni proizvoda do 2025., smanjenja proizvodnje CO2 za 75% i da stvaranja 100% električne energije iz obnovljivih izvora energije do 2030. godine, te postizanja klimatski pozitivnog utjecaja na planet do 2040. godine.

*Na razini tvrtke i samo naše vlastite organizacije, ne uključujući ugovorne proizvođače.

 • PAŽLJIVO ODABRANI SASTOJCI

  Željeli smo u svoju ponudu uključiti održive elemente; uvjerenje koje je značilo ne koračati poznatim, laganim putem već razvijati proizvode s integritetom. 

  PAŽLJIVO ODABRANI SASTOJCI 

 • MINDFUL PAKIRANJE

  Ne radi se samo o onome što je iznutra. Usredotočeni smo na to da pakiranje i materijali za Authentic Beauty Concept budu što održiviji bez narušavanja njihovog premium izgleda. 

  MINDFUL PAKIRANJE 

 • DRUŠTVENE INICIJATIVE

  Kao brend, vjerujemo da svi možemo napraviti razliku, čak i malim akcijama. Kad uložimo sve te pojedinačne napore i okupimo se kao zajednica, možemo postići stvarne promjene - i napraviti veće korake u pravom smjeru. 

  DRUŠTVENE INICIJATIVE 

 • ODRŽIVE SALONSKE PRAKSE

  Budući da vjerujemo da bi promjene trebale započeti unutar naše #AuthenticBeautyMovement zajednice, surađujemo s našim partnerskim salonima na održivim praksama salona. 

  ODRŽIVE SALONSKE PRAKSE 

 • ESTILIZADO VEGANO

  Cuando se trata de sostenibilidad, creemos que menos, es más. Es por eso que creemos en el poder de un estilizado profesional. Con los estupendos resultados duraderos que provee un blow-dry profesional, tu cabello lucirá mejor por más tiempo y te tomarás menos tiempo lavándolo y estilizándolo.  

  ESTILIZADO VEGANO 

 • BE PART OF THE REFILLUTION

  If you never leave the house without your favourite reusable coffee cup and tote bag, congratulations – you’re already part of the refillution! 

  PRODUCTS 

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
O NAMA