Skip to Content

Neka kosa zablista

Otkrijte naš Glow Spray Serum

Mindfulness starts at the roots

MINDFUL EXPERIENCE

Predstavljamo Glow Spray Serum: korak u inovaciji njege za bojanu kosu

Uzbuđeni smo što možemo predstaviti najnoviji dodatak našoj Glow liniji – Glow Spray Serum, novi omiljeni proizvod koji se ne ispire posebno osmišljen za zaštitu, očuvanje i naglašavanje sjaja bojane kose. Ovo lansiranje označava značajan korak naprijed u našoj predanosti pružanju rješenja za njegu kose koja ne samo da zadovoljavaju zahtjeve današnjih zaljubljenika u ljepotu, već to čine s pogledom na održivost i inovacije.

Hydrate
Hydrate

You need to accept cookies to play this video

Hydrate
Hydrate

Inspiracija

Naš Glow Spray Serum inspiriran je vibrantnim svijetom boja za kosu i jedinstvenim izazovima koje on predstavlja. Shvaćajući važnost izražavanja boja kroz identitet i samopouzdanje, osmislili smo proizvod koji se bavi temeljnim potrebama frizera i potrošača. * S oko 75% odraslih žena i 18% muškaraca koji koriste boju za kosu, potreba za proizvodima koji mogu produžiti vibrantnost  i dugotrajnost bojane kose nikada nije bila očiglednija.

*Umjetnost izražavanja: Navigacija svijetom boja za kosu, Ontario Business, siječanj 2024. | Srednji podaci o bojanju kose koje morate znati [Nedavna analiza] • Gitnux

Izazovi u održavanju bojane kose

Potraga za blistavom bojom kose često je suočena s izazovom održavanja njezine vibrantnosti i sjaja. Čimbenici poput izlaganja UV zrakama, stiliziranja toplinskim alatima i upotrebe grubih proizvoda mogu pridonijeti blijeđenju boje. Ovdje nastupa naš novi omiljeni Glow Spray Serum – kako bi pružio vegansko rješenje bez štetnih tvari koje ne samo da se bori s ovim izazovima, već je također u skladu s rastućim trendovima minimalizma kose, pri čemu su prednosti proizvoda kondenzirane u jedinstveni proizvod s višestrukim prednostima.

Hydrating Jelly Mask

Višestruko rješenje sa sastojcima nastalim u laboratoriju

Naš Glow Spray Serum dokaz je inovativne snage sastojaka nastalih u laboratoriju poput alge rubin i fermentirane morske vode; pomoću biotehnologije možemo koristiti rijetke ili teško dostupne biljke na način koji je u skladu s našom predanošću održivosti. Ovi sastojci ne samo da pomažu zaštititi kosu od onečišćenja i negativnih učinaka izlaganja UV zrakama, već također jačaju vlakna kose, poboljšavaju hidrataciju i povećavaju postojanost boje i sjaj. S dodatnom prednosti zaštite od topline do 230°C, naš serum nudi višenamjensko rješenje za mnoštvo izazova s ​​kojima se suočava bojana kosa.

Hydrating Jelly Mask

You need to accept cookies to play this video

Prigrlite sjaj svoje kose

Naglasite sjaj svoje kose uz Glow Spray Serum, proizvod koji se ne ispire posebno osmišljen kako bi zaštitio vašu kosu od utjecaja modernog lifestylea, dok istovremeno naglašava njezinu prirodnu ljepotu i sjaj. Bilo da ste profesionalni frizer koji želi unaprijediti usluge svog salona ili potrošač u potrazi za svestranim, visokoučinkovitim proizvodom za njegu kod kuće, Glow Spray Serum nudi rješenje koje je jednako inovativno koliko i održivo.

Otkrijte razliku uz Glow Spray Serum – gdje priroda susreće znanost u potrazi za blistavom kosom zdravog izgleda.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
O NAMA