Skip to Content

INICIJATIVA PODRŠKE FRIZERIMA

U jeku Korona krize, Authentic Beauty Concept nudi podršku globalnoj frizerskoj zajednici s 'HelpYourSalon.com' - web stranicom na kojoj vjerni klijenti mogu kupiti vaučere koje mogu iskoristiti kada se saloni ponovo otvore.

HAIRDRESSER SUPPORT INITIATIVE

HELPYOURSALON

U trenutnoj situaciji postoje ljudi koji daju sve za nas i kojima bismo željeli zahvaliti, a to su: liječnici, medicinski djelatnici, odgajatelji, trgovci, blagajnici i mnogi drugi. A tu su i svi ostali koji ostaju kod kuće kako bi na prvo mjesto stavili dobrobit svoje okoline. To uključuje salone širom svijeta, koji su bili prisiljeni zatvoriti kako bi zaštitili svoje frizere i klijente. Ali to znači da je za mnoge tok prihoda trenutno nula. Solidarni smo s globalnom frizerskom zajednicom i želimo je podržati i inspirirati kako bi poslovanje i radna mjesta ostali sačuvani. Jedan od načina je HelpYourSalon.com - Inicijativa za podršku frizerima, gdje klijenti mogu odmah kupiti vaučere za vaš lokalni salon i koristiti ih prilikom ponovnog otvaranja.

HELPYOURSALON.COM - KAKO TO FUNKCIONIRA ZA SALONE, KAKO IH KLIJENTI MOGU PODRŽATI!

Salon je više od svojih usluga; osim rukovanja lijepom kosom, frizeri su i prijatelji i terapeuti. Frizeri su tu da pomognu slaviti velike životne događaje; gradeći samopouzdanje u dobrim i lošim vremenima. U lokalnim zajednicama, frizeri njeguju dugogodišnje odnose sa svojim klijentima, uvijek su tu za njih kad je to važno. Ali ovo je izazovno vrijeme, saloni su sada zatvoreni, a frizeri nisu u mogućnosti da najbolje rade ono što vole. Suočeni smo s vremenom u kojem postoji stvarni rizik od gubitka naših salona, lokalnog frizera.

Authentic Beauty Concept povezao se s HelpYourSalon.com  kako bi osigurao besplatnu platformu za prodaju vaučera; osmišljen kako bi pomogao tvrtkama, kao što su saloni i neovisni frizeri,preživljavanje zatvaranja i to zahvaljujući neposrednim novčanim prihodima.  Postavljanje je brzo i jednostavno:

  • Nije potreban online-shop
  • Jednostavna registracija u manje od 2 minute
  • Povežite se ili prijavite na PayPal račun,
  • Personalizirani vaučeri za svaki tip vaučera ili donacijske sheme.
  • Prihod od prodaje izravno se prebacuje na PayPal račun frizera - nema posrednika, nema kašnjenja
  • Informirajte svoje klijente koristeći društevene mreže, WhatsApp i ostalo!
  • Besplatno je! Nema naknada za prijavu ili registraciju kao ni za transfer.

Vjerni klijenti kupit će vaučere koje mogu koristiti prilikom ponovnog otvaranja salona. Saloni mogu odabrati ponuditi popuste na bilo koje unaprijed kupljene usluge kako bi se potaknula shema - ili alternativno, saloni mogu zatražiti donaciju bez mogućnosti naknadnog iskorištavanja.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
O NAMA