ODRŽIVOST
ODRŽIVOST

ODRŽIVOST

Iskrenost nam je važnija od savršenstva i trudimo se iz dana u dan biti sve bolji. Kada smo pokrenuli AAuthentic Beauty Concept, održivost je bila tema koja nam je bliska.

Autentičnost, iskrenost i transparentnost dio su našeg temeljnog DNK.

 

Predano radimo na promicanju održive ekonomije i izuzetno nam je bitno odakle dolaze sastojci za naše proizvode, kontinuirano radimo na svojoj ambalaži, izboru sastojaka i društvenoj odgovornosti – jer nam je uistinu stalo do našeg prekrasnog planeta. Kako se razvija svjest o održivosti, razvijamo se i mi postavljajući sebi izazove i pronalazeći nove načine za poboljšanje, korak po korak.

 

Vodimo Authentic Beauty Concept na putovanje kako bismo dodatno osnažili našu održivosti, istražili mogućnosti i dodatno se unaprijedili promjenama.

 

Hoćeš li nam se pridružiti?

NAŠI CILJEVI

NAŠI CILJEVI

Kao brend vjerujemo da svi možemo napraviti razliku, čak i malim koracima. Kada ujedinimo sve pojedinačne napore i udružimo se kao zajednica možemo stvoriti stvarnu promjenu i napraviti korak dalje u pravom smjeru.

Energija i klima

Svjesni da ne postoji "planet B" kontinuirano unaprijeđujemo područja kao što su proizvodnja, pakiranje, transport i potrošnja kako bismo smanjili naš utjecaj koji može štetno djelovati na naš planet*, s ciljem smanjenja proizvodnje CO2 za 65% po toni proizvoda do 2025., smanjenja proizvodnje CO2 za 75% i da stvaranja 100% električne energije iz obnovljivih izvora energije do 2030. godine, te postizanja klimatski pozitivnog utjecaja na planet do 2040. godine.

*Na razini tvrtke i samo naše vlastite organizacije, ne uključujući ugovorne proizvođače.

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF