AMBALAŽA

AMBALAŽA

Ne radi se samo o onome što je iznutra. Usredotočeni smo na to da pakiranje i materijali za Authentic Beauty Concept budu što održiviji bez narušavanja njihovog premium izgleda.

ODRŽIVOST
Hydrate

RECIKLIRANJE

Naše boce se mogu reciklirani također se mogu ponovo upotrebljavati; već smo vidjeli neke #AuthenticBeautyMovement salone koji ih koriste za izradu ukrasnih biljnih posuda!

Hydrate

RECIKLIRANI SADRŽAJ

Recikliranje je naš prvi korak, ali uvijek nastojimo razvijati se i biti još bolji te pružiti održivija rješenja. Naš plan je proizvesti ambalažu s do 80% plastikom od recikliranih proizvoda kupaca, a opet zadržati nježan dodir.

Hydrate

Refill Bar

Ponosni smo što vam sada možemo predstaviti naše najnovije lansiranje - i veliki korak prema promjenama: naš Authentic Beauty Concept Refill Bar.

Ideja nam je došla na kavi - kao što dolaze sve najbolje ideje. Nikada ne izlazimo iz kuće bez šalice ili boce s vodom za višekratnu upotrebu; pa zašto ne uspostaviti sličnu rutinu u frizerskim salonima, potičući kružnu ekonomiju i smanjujući plastični otpad?

Evo kako to funkcionira. Vaš stilist će vam tijekom posjeta salonu pružiti osobno, profesionalno savjetovanje o vašoj određenoj rutini kose, provjeriti bilo kakve probleme i propisati prave proizvode u bočici od 92% reciklirane plastike i 85% PE naljepnica na biološkoj osnovi. Jednom kad je boca prazna ne ide ni u kantu za otpad, čak ni u recikliranje; umjesto toga, vratite je u salon i posjetite naš Refill Bar radi više omiljenih šampona i balzama - učinite malo za okoliš i vratite bocu!

Naš Refill Bar sada je prisutan u nekim pomno odabranim europskim #AuthenticBeautyMovement vodećim salonima. Cilj je generirati saznanja iz našeg iskustva, a zatim ih iskoristite za razvijanje rješenja za ponovno punjenje u još većim salonima u narednim godinama. Za promjenu je potrebno vrijeme, ali nevjerojatno smo uzbuđeni što ćemo raditi na ovom planu!

REFILL BAR

PREDSTAVLJANJE NAŠEG REFILL BARA

Mogeen u Amsterdamu jedan je od prvih odabranih salona koji su isprobali Refill Bar - pogledajte kako iskusni globalni kreativni advokat Hester Wernert-Rijn to testira i kako je dio ovog koraka prema promjenama.

PREDSTAVLJANJE NAŠEG REFILL BARA
ODRŽIVOST refill

Klimatski neutralni

Naša toaletna voda upakirana je u klimatski neutralnu kutiju koja podržava Plastic Banku; udruga koja podržava čiste oceane plaćajući ljudima da prikupljaju i recikliraju plastični otpad.

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF