Pažljivost kreće od korijena

Pažljivost kreće od korijena

Opće je poznata činjenica da je masaža glave vrhunac dolaska u frizerski slaon - pa zašto vlasištu pridajemo tako malo pažnje nakon što napustimo njegujuću okolinu salona?

Mindful Experience

Vaših omiljenih pet minuta blaženstva za bazenom nisu samo opuštanje i ugađanje; frizeri također znaju da je briga za vlasište osnova zdrave kose. Korištenje nježne njege kose pomaže, ali zdravo vlasište gradi korijen - doslovno - jaka, lijepa kose, pa zar ne zaslužuje malo dodatne pažnje?

Hydrate

Vrijeme i trud trošimo na našu rutinu njege kože kada je riječ o našem licu i tijelu, no zaustavimo se kod vlasišta; unatoč činjenici da je to produžetak ostatka naše kože. I, baš kao i koža bilo gdje drugdje na našem tijelu, i vlasištu pridonosi ravnoteža čišćenja, pilinga, masaže i vlage kako bi održalo svoje zdravlje.

Koža na vlasištu je nježnija nego drugdje na tijelu i ima veći broj lojnih žlijezda, znojnih žlijezda i folikula. Vlasište je već osjetljivo, a u kombinaciji s nakupljanjem proizvoda, tvrdom vodom i suvišnom toplinom od oblikovanja, nije ni čudo što se može osjetiti senzibiliziranim.

Ako vaša rutina njege kože obično započinje umirujućom maskom za rješavanje problema, znat ćete koje su joj prednosti - pa zašto ne primijeniti istu logiku na vlasištu, uz dodatnu dozu njege u obliku "skinifikacije" njege kose? Pretvorite postupak pranja kose u mini spa trenutak primjenom naše nove Hydrating Jelly Maske pažljivim gestama masaže vlasišta, polaganim i čvrstim pokretima. Osim što se osjećate blaženo, dobra masaža vlasišta djeluje i ciljano: potiče protok krvi i zdravu cirkulaciju.

Naša nova Hydrating Jelly Maska osvježavajuće je lagane teksture, ali ipak donosi dozu vlage na vlasište i kosu zahvaljujući mješavini spiruline i aloe vere. Osim što vlasište ostavlja intenzivno njegovanim, štiti od vanjskih agresora i vraća sjaj za zdrav izgled. Kombinirajte s jednim našim proizvodom koji se ne ispire kako biste još više poboljšali gipkost kose.

Malo dodatne njege vlasišta neće dovesti samo do umirene, nahranjene kože; također će promovirati bolje dane kose i zdraviji rast. Važno je vaše vlasište - zato pružite si njegu koju zaslužujete.

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF