Vjerujemo u čiste sastojke

Vjerujemo u čiste sastojke

Autentična ljepota je prirodna i jednostavna. #pureformulas

Proizvodi

MI VJERUJEMO U AUTENTIČNU LJEPOTU

Ona je naše zajedničko vjerovanje,

ona nas spaja i pokreće.

Ona počinje u onom trenutku

kada odlučite biti svoji.

VJERUJEMO DA

je autentična ljepota prirodna i jednostavna.

Za nju nisu potrebni sofisticirani foto filteri,

ona proizlazi iz vašeg karaktera.

VJERUJEMO

u čiste sastojke pažljivo odabranog

porijekla i veganske formule,

bez sulfata i silikona.

VJERUJEMO

u iskreno poslovanje građeno na empatiji,

iskustvu i vještinama.

 

Budite dio

pokreta autentične

ljepote.

Pažljivo odabrani, free from i veganski

Kako bismo naglasili vašu prirodnu ljepotu, odabrali smo čiste sastojke pažljivo odabranog porijekla. Naši proizvodi su bez silikona, sulfat surfaktanata, parabena, mineralnih ulja i umjetnih boja. Umjesto njih, koriste se moćni veganski sastojci. Pažljivo odabrani i kombinirani, ono što izostavljamo jednako je važno kao i ono u što stavljamo u njih.

Memento

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Memento usluga omogućuje frizeru da prilagodi tretmane i usluge kako bi najbolje odgovarali raspoloženju, rasporedu i potrebama kose klijenata... Naučite kako pomno odabranu esenciju pomiješati s odgovarajućom maskom za personalizirani tretman njege. Za proširenu Memento uslugu, uključena je kombinacija kružnih, križnih i linearnih masažnih pokreta i tapkanja kako bi se još jače izvukla unutarnja ljepota i mir. Za upotpunjenje trenutka mira, posebne slušalice za uši i povez na očima blokiraju vanjski svijet kako bi klijent mogao uistinu odvojiti trenutak da se ponovo poveže sa sobom.

Memento
Proizvodi

Memento

Kako bismo stvorili platno za lijepu kosu, klijenti salona mogu uživati u senzornoj AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Memento usluzi, nadahnutoj mindfulnessom... Pogledajte kako se prilikom opuštajućeg iskustva pročišćava kosa i vlasište masažnim pokretima koji su fokusirani na određene točke pritiska za opuštanje. Ovaj tretman uravnotežuje kosu, um i dušu koristeći lagane i ritmične pokrete za stvaranje trajnog trenutka koji ćete pamtiti.

Memento
Proizvodi

#Authentic­Beauty­Movement
#MYBELIEF