Skip to Content

OKUPLJANJE ZAJEDNICE

ZAJEDNICA

Authentic Beauty Concept zajednica je sastavni dio svega što radimo. Zato smo pokrenuli #AuthenticBeautyMovement jer vjerujemo da je naš brend puno više od proizvoda. Njegovanje zajednice sa zajedničkim vrijednostima je najbolji način da svi učimo i rastemo, a kada smo zajedno možemo činiti velike stvari. Jedan od načina na koji to činimo je kroz naše inspirativne događaje i druženja, koji za cilj imaju poticanje originalnog razmišljanja, kreativnosti te razmjena ideja.

You need to accept cookies to play this video

Naše posljednje uživo okupljanje održalo se 2019. prije pandemije, zbog čega je dugo očekivano ovogodišnje druženje bilo još posebnije. 160 članova naše zajednice iz različitih zemalja i kreativnih profesija okupilo se u našem domu u Hamburgu, a dva dana prepuna zanimljivih aktivnosti omogućili su da svatko pokaže sebe u najautentičnijem svjetlu. Glavni cilj okupljanja bio je naravno ponovno okupljanje naše zajednice te inspirirati se njihovim jedinstvenim perspektivama. Zbog toga smo organizirali puno jedinstvenih aktivnosti posvećenih učenju i samo izražavanju uz osnažujuće prilike za stvaranje autentične kose.

Svaki kreativni proces započinje inspiracijom, a naše okupljanje započelo je nizom inspirativnih seminara. Look and learn seminari omogućili su ne samo inspiraciju već i praktičnu edukaciju. Naša globalna kreativna ambasadorica Hester Wernert-Rijn predstavila je svoju strast prema autentičnim stylinzima, američki ambasador Evan Joseph podijelio je svoje tips&tricks za šišanje, stiliziranje i njegu teksturirane kose, a frizerka i vizažistica Juliette den Ouden prezentirala svoju viziju moderne ljepote.

Kako smo rekli, naš brend je puno više od proizvoda za kosu, pa smo s našom zajednicom podijelili savjete njemačke vizažistice Helge Branscheidt o kreiranju jednostavnih no make up make up lookova.

A naša poljska ambasadorica Marta Zawiślańska i Authentic Beauty Concepta edukatorica Joanna Zuchowicz organizirale su digitalnu radionicu na kojoj su podijelile tehnike i prijedloge za inspiraciju te stvaranje autentičnih frizura i sadržaja za društvene mreže.

Našu zajednicu opskrbili smo novim idejama te smo ih pripremili za stvaranje vlastitih autentičnih lookova i digitalnog sadržaja kroz niz tutorijala posvećenih šminkanju, oblikovanju, samoj kosi, stvaranju sadržaja i naposlijetku profesionalnom fotografiranju. Radeći zajedno s našim stručnjacima, naši gosti su koristili naučeno od prethodnog dana te su stvorili autentične lookove, a modele su snimali i fotografirali, stvarajući tako sadržaj za društvene mreže: fotografije modela i finalnih lookova, before & after, mood videi itd.

Authentic Beauty Concept zajednica uvijek je utjecala na stvaranje naših proizvoda. Naša okupljanja koristimo kao priliku da saslušamo njihove zajedničke potrebe i ideje za buduće inovacije proizvoda, ali i prilika da dobijemo relevantne uvide o našim najnovijim lansiranjima. Ipak naša zajednica je ta koja svaki dan "živi" s našim proizvodima. Za kraj našeg druženja proveli smo vrijeme povezujući se, slušajući jedne druge i učeći.