Skip to Content

DARUJTE POKLONE

S POTPISOM PEGGY GOU

Predstavljamo naše ekskluzivne GIFT SETOVE za njegu kose kreirane
u suradnji s Peggy Gou

ZAJEDNICA

Uljepšajte blagdane sebi ili svojim omiljenima s našim novim GIFT SETOVIMA za njegu kose koje je osmislila DJ ikona stila i trenutno lice Authentic Beauty Concepta – Peggy Gou.

You need to accept cookies to play this video

Svaki GIFT SET spaja naše vrijednosti o održivosti i stil kreatorice koji čine ovu suradnju toliko posebnom. GIFT SETOVI dolaze s luksuznom kozmetičkom torbicom s potpisom Peggy Gou, a sadrže šampon i regenerator iz naše Glow, Hydrate ili Replenish linije. Ali to nije sve...

Poklonite najnoviji proizvod za njegu lica, tijela i vlasišta

Poklonite potpuni ritual! Za još više opuštanja pripremili smo poseban GIFT SET koji sadrži naš Hydrate šampon i regenerator te novi Sensorial Cream Scrub. Ovaj kremasti piling sadrži prirodnu mješavinu adaptogena i karite maslaca koji nježno uklanja mrtve stanice s vlasišta tijela i lica, dok istovremeno oslobađa od stresa tijelo i um.

You need to accept cookies to play this video

Ostajemo predani humanitarnom radu

Iznimno smo ponosni na našu suradnju s Peggy Gou! Kako bismo i dalje išli u smjeru naših vrijednosti odlučili smo donirati 20.000 EUR za podršku ISM (Institute for Sound and Music), Artist in Residence programu. Pomažući tako glazbenim umjetnicima u usponu koji nisu u mogućnosti sami financijski podržati i ostvariti svoj umjetnički potencijal. Baš kao što je Peggy Gou koristila svoje kreativne talente kako bi inspirirala i osvojila publiku, ova donacija podržat će nove umjetnike unutar ISM zajednice te im pružiti podršku i pomoć kako bi osnažili svoju budućnost u glazbi.

Podijelite radost darivanja s nama i počastite sebe ili svoje voljene jednim od Authentic Beauty Concept GIFT SETOVA. Ekskluzivno dostupni u Authentic Beauty Concept salonima – pronađite svoj najbliži salon već danas korištenjem našeg Salon Findera.

#AUTHENTIC­BEAUTY­MOVEMENT
O NAMA